Luonto etusijalla

Me CWP:lla haluamme olla mukana vaalimassa luontoa. Viiluilla, jota käytämme tuotteidemme raaka-aineena, on PEFC sertifikaatti tai FSC sertifikaatti. Olemme valinneet tuotteisiimme koivua, jonka alkuperä on todennettu. Koivu on korjattu kestävästi hoidetuista metsistä.

Valikoitua kotimaista vaaleaa koivua on ilo värjätä. Osaamisemme perustuu värien hallintaan värjäysprosessissa. Käytämme läpivärjätyn viilun valmistamisessa ympäristöystävällisiä menetelmiä. Kehitämme parhaan tuloksen saavuttamiseksi jatkuvasti prosessejamme ja siihen tarvittavaa teknologiaa.

Läpivärjätystä viilusta tehdyillä materiaaleilla voidaan korvata sademetsän ja kehitysmaitten uhanalaisia puulajeja, kuten ruskeaa merbauta tai mustanpuhuvaa wengeä. Läpivärjäyksen ansiosta puu saa ekologisesti myös asiakkaamme haluaman värisävyn.

Haluamme, että asiakkaamme voivat iloita läpivärjätystä viilusta tehdystä tuotteesta mahdollisimman pitkään. Väri on materiaalissa koko syvyydellä, tuotteen pinnan pystyy uudistamaan hionnalla värien säilyessä muuttumattomina. Läpivärjätty viilu mahdollistaa lopputuotteen pidemmän elinkaaren ja siten luonnon vähemmän rasituksen

Kasvaessaan puu sitoo itseensä ilmakehän hiilidioksidia. Puusta jalostetut tuotteet toimivat puolestaan hiilivarastoina, sillä hiili on sitoutuneena tuotteisiin koko niiden elinkaaren ajan.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio